• december 9, 2022
hotel 3

Clarion Hotel Sundsvall

När du ska kombinera den ultimata lyxiga helgen med närhet till skidbackar är Clarion Hotell Sundsvall det självklara valet. Här befinner du dig i en miljö som är både tilltalande, lyxig och varm även mitt i vintern. Vill du ha det mest exklusiva väljer du Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall. 

Snabbfakta om Clarion Hotell Sundsvall

Namn Clarion Hotell 
SpaJa,  med relax och utomhuspool
MatFrukost, brunch och middag
Bar Ja
MiljöStadsmiljö 

Clarion Hotell Sundsvall – med skidbacken nära

Här kommer du till ett hotell som ligger mitt i staden. Det är nära till allt och du kan välja vilken slags vistelse du vill ha. Fullt ös i stan eller lite mer idrottsinriktad när du ändå är i Sundsvall som kan stoltsera med en citynära skidbacke. Det ligger mer eller mindre mitt i själva staden. 

Bäst av allt är att den är öppen för alla. Inga förkunskaper behövs. Här samsas både elit och nybörjare. Kort sagt alla som gillar att åka skidor. Det är enkelt att ta sig dit från ditt hotell. Du behöver inte pulsa omkring i meterhöga drivor och skotta snö framför den lilla fjällstugan. 

Clarion Hotell Sundsvall – ett nytt hotell

När du tagit dig till Sundsvall gäller det att ha någonstans att sova och relaxa lite på semestern eller konferensen. Här tar du med fördel in på Hotell Clarion, ett sprillans nytt hotell med nära till allt. Du kan äta både frukost och middag här eller bara hänga en liten stund i deras gemytliga bar. 

Tycker du det här låter som ett otroligt bra ställe att vara på kanske du till och med funderar på att söka jobb här. Clarion Grand Hotell Sundsvall är inte bara ett hotell, det är hela Sundsvalls vardagsrum. Det känns redan i luften att här kommer många att trivas otroligt bra, både som gäster och som personal. 

Clarion Hotel Sundsvall – spa med pool på taket

Ibland har du kanske pressat kroppen för hårt och då kan du passa på att ta det lite lugnt på Clarion Hotells spa. Här njuter du i flera timmar av miljön och de behagligt tempererade poolerna. Sitta i relaxavdelningen och träna dig på att bara vara. Kanske tränar du dig inte ens på det. Du bara är, låter lugnet skölja över kroppen och släpper tag om alla tankar. 

Vill du besöka utomhuspoolen hittar du den uppe på taket. Det är ett toppmodernt spa där du kan känna att du har semester och att det är helg oavsett vilken dag i veckan du kommer. Har du inte tränat på ett tag kan det vara en god idé att titta in på deras gym. Här finns det gott om plats att träna på. Det är nu eller aldrig. Du har chansen att starta ett nytt liv på en fantastisk anläggning. 

Något annat som mer eller mindre kan garanteras är att din upplevelse av din vistelse på hotellet kommer bli en som dröjer sig kvar länge. Har du bara tagit tillvara på allt som erbjuds kommer du hem nytränad och utvilad med en kropp som fått god mat och njutit av en fantastisk miljö.

Clarion Hotell Sundsvall – frukost 

Här kommer du in till dukat bord när du vill ha frukost på Clarion Hotell Sundsvall. Du behöver inte boka bord utan du bara droppar in någon gång mellan de tider serveringen är öppen. 

  • Stor frukost
  • Sunda alternativ
  • Ingår i rumspriset
  • Ekologiskt 
  • Vardagar 6.30 – 9.30
  • Helger 7.30 – 10.30

Clarion Hotell Sundsvall – Grand Hotel

Efter en heldag på stan eller i skidbacken kan det vara skönt att slinka ner till Clarion Hotel Sundsvall för att kunna få njuta av en synnerligen god middag. Möjligtvis har du hunnit ner en sväng och gjort ett besök på det himmelska stället som kallas spa innan du äter. 

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall Sweden är orden som ringer i öronen om du varit i Sundsvall någon gång och kanske passerat hotellet på gatan. Det är inte omöjligt att du tagit en sväng in för att kolla läget eller rent av sovit där. Du vill helt enkelt bara komma tillbaka och kan inte riktigt få det ur ditt system. Kom ihåg att du alltid kan komma hit igen.