• september 26, 2023

Kirby and the Forgotten Land

Vad är Kirby and the Forgotten Land?

Kirby and the Forgotten Land är ett uppslukande 3D-plattformsspel för Nintendo Switch. Spelet introducerar oss till en tredimensionell värld fylld av spännande utflykter och utmaningar, där den älskade hjälten Kirby kommer att behöva använda sina klassiska färdigheter för att övervinna alla hinder.

Vilka äventyr väntar Kirby?

Under sitt äventyr i den bortglömda landet, kommer Kirby att kämpa mot en mängd skurkar och bossar. Han kommer att använda sin klassiska förmåga att sluka fiender och anta sina krafter, samt den nya Mouthful Mode-funktionen, vilket tillåter Kirby att interagera med landskapet genom att sluka stora objekt och utnyttja deras förmågor.

När kommer spelet att vara tillgängligt?

Spelet planeras släppas i slutet av mars 2022. Men Nintendo har inte meddelat ett exakt datum än, så håll ögonen öppna för eventuella uppdateringar!

Spelnamn Plattform Releasedatum
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch Mars 2022
Kirby Star Allies Nintendo Switch 16 Mars 2018
Kirby: Planet Robobot Nintendo 3DS 10 Juni 2016
Kirby Triple Deluxe Nintendo 3DS 2 Maj 2014

Vad kan vi förvänta oss av spelets grafik och design?

Ser vi till förhandsvisningar och trailers är spelet visuellt tilltalande med färgglada och levande 3D-miljöer. Kirby och alla andra karaktärer i spelet är också super söta, precis som vi förväntar oss!

Sammanfattning

  • Kirby and the Forgotten Land kommer att leverera en helt ny 3D-upplevelse för Kirby fans.
  • Spelet kommer att släppas i mars 2022, utan ett specifikt datum ännu.
  • Kirbys nya äventyr kommer att låta spelare utforska en nyligen upptäckt värld med många spännande utmaningar och nyheter att upptäcka.

Är du redo att hänga med Kirby på denna spännande resa?