• september 26, 2023

Rollistan i Modern Family

Vad är Rollistan i Modern Family?

Ett av de mest ikoniska TV-shows som väckt upp känslor världen över är just Modern Family. Men vad vet vi egentligen om rollistan bakom denna humoristiska och hjärtvärmande kreation? Låt oss dyka in i svaret på denna frågan.

Karaktär Skådespelare Rollbeskrivning
Jay Pritchett Ed O’ Nell Familjeöverhuvud
Gloria Pritchett Sofia Vergara Jays mycket yngre fru
Manny Delgado Rico Rodriguez Glorias son från hennes tidigare äktenskap
Claire Dunphy Julie Bowen Jays dotter

Är det sant att Modern Family har slutat att filmas?

Ja, tyvärr är det sant. Modern Family lades ner 2020 efter elva framgångsrika säsonger. Men torka tårarna, prisbelönta avsnitt och den älskvärda rollistan lever kvar i våra hjärtan och kan fortfarande uppskattas genom att titta på serien på streaming-plattformar.

Var spelades Modern Family in?

Hela serien spelades in i Los Angeles, Kalifornien. Mer specifikt, Dunphys hus ligger faktiskt i Cheviot Hills, medan Mitch och Cams hem tros vara i Brentwood. Seriens skapare valde att filma i LA för att de ville att det skulle spegla en typisk splittrad, modern amerikansk familj.

  • Dunphys hus: 10336 Dunleer Drive, Cheviot Hills
  • Mitch och Cams hem: 2211 Fox Hills Drive, Century City

Så där har ni det, en sammanfattning av Modern Family och dess rollista. Slutet på serien kanske sved en del, men vi kan återuppleva det underbara kaoset genom att binge-watcha serieavsnitt närhelst vi vill. Låt oss fortsätta att älska denna serie som för alltid har förändrat situationell komedi och märkt en varaktig inverkan på moderna familjer världen över.