• december 29, 2022
YAKI1

Yaki Da – hållbarhet och nöjen hand i hand 

Att kombinera hållbar utveckling och miljöansvar med god mat och nöje är ingen omöjlighet. Det går alldeles utmärkt! Man kan unna sig livets goda, njuta av en after work och ändå dra sitt strå till stacken för att allas vår planet ska må bra. Det är Yaki Da i Göteborg ett bevis på. De ingår i Göteborgsfamiljen som framgångsrikt har bedrivit en medveten miljösatsning ända sedan 2012.

Yaki Da – en restaurang som tar ansvar därför att:

1Det är en KRAV-certifierad restaurang
2Alla vinlistor på Yaki Da är ekologiska
3Alla transporter till restaurang Yaki Da är eldrivna
4Yaki Da arbetar tillsammans med Generation Waste mot matsvinn

Yaki Da – restaurangen där du kan roa dig med gott samvete

Efter en lång arbetsdag är det härligt att få unna sig något extra. Men samtidigt vill man såklart göra det med gott samvete och värna om klimatet. Det är inte lätt att förändra världen, men alla kan bidra. Och om du och dina kollegor väljer Yaki Da för en aw på fredag kommer ni till en restaurang som tar ansvar.

Att roa sig på en plats som aktivt värnar om miljön gör restaurangbesöket ännu mer attraktivt! Mellan klockan 17 och 22 är det dessutom halva priset på drinkar på terrassen. Och inte nog med det – det bjuds på gratis pizza! Slappna av med ett glas ekologiskt vin. Och om du blir hungrig igen, missa inte chansen att stanna lite längre och unna dig den energikick som bara koreansk mat kan ge med sina heta smaker och fräscha grönsaker.

Yaki Da ­– en plats att stanna länge på

När du väl är på plats för ett aw på Yaki Da är det frestande att stanna kvar länge. Och det finns många skäl att också göra det. Musiken, maten, drinkarna och människorna. Här kan du festa till långt in på småtimmarna. Yaki Da har generösa öppettider, på onsdagar kan du stanna ända till 03.00 och på fredag och lördag ända till 04.00!

Umgås med gamla vänner eller träffa nya, kanske på dansgolvet eller i baren? Allt kan hända, bara man har ett öppet sinne. Och du kan lita på att allt källsorteras och att matsvinnet omhändertas. Yaki Da värnar om att du ska kunna festa med ett minimalt klimatavtryck. Därför är också restaurangen kontantfri, och de jobbar för att all plast som används ska vara nedbrytbar. Åldersgräns på Yaki Da är 20 år, på helger 23 år. Så är du i den åldern eller äldre har du allt det här att se fram emot:

  • En prisbelönt kaffebar. Prova en hot shot eller en Espresso Martini!
  • Dans på flera olika dansgolv.
  • Onsdagsjazz, om du gillar den mer softa musikstilen.
  • Livemusik och DJ:s som fixar feststämningen.

Yaki Da – för avslappning och fest

Har du något särskilt att fira? Kanske fyller någon av dina nära och kära år? Eller har du fått ett nytt jobb, klarat en tenta eller bara är på extra bra humör? När man tänker efter finns det alltid någonting att fira! Då är Yaki Da i Göteborg det perfekta stället.

Funderar du på vad du ska fixa för present till någon så har Yaki Da lösningen. På webbplatsen finns presentkort att köpa så att din kompis eller kollega själv kan bestämma när det passar dem att unna sig en middag på Yaki Da i Göteborg eller komma dit för afterwork. Här kan alla fira med gott samvete. Allt på tallriken består av KRAV-certifierade ingredienser som är tillagade med biogas! Det smakar extra gott när man vet det. Men kom ihåg att boka bord så att ingen behöver vända i dörren!

Förresten – för den som inte har hört talas om restaurangen Yaki Da men ändå känner igen namnet kan nämnas att det fanns en svensk popduo med samma namn. De har bland annat en låt som heter Pride of Africa. Kanske spelas den på dansgolvet nästa gång du kommer till Yaki Da i Göteborg!